تولید مکمل های غذایی بر پایه گیاهان و قارچ های دارویی
عصر امید غذا و فراسودمندها؛
محققان یک شرکت فناور موفق به تولید ادویه جات چاشنی های ترکیبی و مکمل های غذایی بر اساس گیاهان و قارچ های دارویی شده اند.
رستا هاشمی مدیرفروش یک شرکت فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان در حاشیه ششمین رویداد ملی عصر امید با عنوان «غذا و فراسودمند ها» که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد در گفت وگو با خبرنگار دکتر نانو اظهار کرد: این شرکت فناور در زمینه تولید ادویه جات چاشنی های ترکیبی و مکمل های غذایی بر اساس گیاهان و قارچ های دارویی فعالیت می کند که در مراحل تجاری سازی و سیب سلامت هستند.
وی افزود: تولید ادویه های ساده و ترکیبی به صورت تخصصی از دیگر فعالیت های این شرکت بوده و هتل ها بیمارستان ها رستوران ها کارخانه های مواد غذایی و آشپزخانه های صنعتی بازار های هدف این شرکت هستند.
مدیرفروش شرکت فناور اضافه کرد: در کنار این محصولات با توجه به نیاز و نظرسنجی از مشتری ها دستورالعمل یا طرز تهیه جدید برای سس های مختلف مانند سس فرانسوی هزار جزیره و سس های دیگر را با همکاری کارخانه های تولید سس انجام می دهیم. به صورت تخصصی روی دستورالعمل یا طرز تهیه جدید سوسیس و کالباس به عنوان نمونه برای سوسیس آلمانی و کوکتل و… با کارخانه های تولید سوسیس و کالباس کار می کنیم.
هاشمی با اشاره به نقش مثبت رویداد ملی عصر امید در حل مشکلات فعالان حوزه تولید با افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه گفت: با توجه به ارتباطاتی که در این نمایشگاه شکل می گیرد چه در زمینه فروش و معرفی محصولات و چه در زمینه تأمین کنندگان شرکت ها در این ارتباطات به راحتی از مشکلات باخبر می شوند و می توانند نیازهای همدیگر را در زمینه های مختلف برطرف کنند.
به گزارش دکتر نانو ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمند ها» از ۲۲ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد و فناوران محصولات فناور و دانش بنیان خود را در حوزه های مختلف کشاورزی صنایع غذایی امنیت غذایی و … به نمایش گذاشتند.