اخلاق بر هوش مصنوعی حاکم نیست/اصلاح سبک زندگی تنها راه پیشگیری از سرطان
پدر علم ژنتیک عنوان کرد؛
پدر علم ژنتیک ایران با بین اینکه تنها راه پیشگیری از سرطان را اصلاح سبک زندگی است گفت: جهان با ذوق زدگی از فناوری نوین بهره می برد اما می تواند از بلایای قرن اخیر باشد چرا که هنوز بر هوش مصنوعی اخلاق حاکم نیست.
به گزارش خبرگزاری دکتر نانو داریوش فرهود در افتتاحیه دومین کنگره بین المللی کنسرژنومیکس با بیان اینکه ژن ها با سبک زندگی در دهه های اخیر تغییر پیدا کرده است گفت: نوع شغل و سبک زندگی در ابتلاء به بیماری نقش دارد.
وی با بیان اینکه خشونت غم و رنج باعث تغییر ژن ها می شود اظهار داشت: چاقی در جامعه ایرانی غوغا می کند و تفریحات سالم گذشته که جای خود را به گوشی و فضای مجازی داده است تبدیل به اعتیاد شده است.
پدر علم ژنتیک ایران درباره هوش مصنوعی گفت: با اینکه جهان با ذوق زدگی از این فناوری نوین بهره می برد اما می تواند از بلایای قرن اخیر باشد چرا که هنوز بر هوش مصنوعی اخلاق حاکم نیست.
فرهود خواب مناسب و سبک زندگی ساده را عامل کلیدی در سلامت توصیف کرد و گفت: خوابیدن بیدار شدن و غذا خوردن در ساعت مشخص به قدری برای سلامتی مهم است که برای مطالعه درباره آن جایزه تعیین شده است.
وی با بیان اینکه حیوانات با خواب خود را درمان می کنند اظهار داشت: نباید از خواب سالم یعنی به انذازه کافی و در ساعت های مشخص غافل شد.
فرهود سبک زندگی سالم را تنها راه پیشگیری از سرطان و حتی دیگر بیماری ها دانست و گفت: تا می توانید شاد زندگی کنید.
وی ساده زیستی سبززیستن و شادی را عامل طول عمر و سلامتی دانست و گفت: ثروت باعث قدرت دانش باعث شهرت اخلاق باعث محبوبیت و خدمتگزاری به میهن و مردم باعث ابدیت می شود.
در پایان از سوی کنگره ژنومیکس ۲۰۲۴ تندیس یک عمر تلاش خدمت صادقانه به پروفسور فرهود اهدا شد.
دومین کنگره بین المللی کنسرژنومیکس ۲ تا ۴ آبان ۱۴۰۳ در سالن اجلاس سران برگزار می شود.
بخش مسئولیت پذیری اجتماعی این کنگره را خیرین سلامت مؤسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان (مکسا) و شبکه ملی سرطان برعهده دارند.
در بخش مسئولیت پذیری اجتماعی این کنگره جایزه ای به نام “جایزه مکسا” با هدف توسعه غربالگری پیشگیری از سرطان و ارتقا و فراگیری مراقبت های حمایتی و تسکینی طراحی شده که قرار است امسال برای دومین بار به یکی از تشکل های مردمی فعال در حوزه سرطان اهدا شود. سال گذشته این جایزه به علت تلاش های مؤثر و پیوسته دکتر مسجدی در زمینه سرطان ریه و مبارزه با دخانیات به وی اهدا شد.